4 gode råd til dit bryllup

Det er hyggeligt, du er super horny, du bliver grebet af stemningen, så i et svagt øjeblik falder du på knæ og frier. Okay – den er svær, for nu skal du træde i karakter og give hende det bedste bryllup nogensinde. Men bare rolig – det er kun hendes vigtigste dag nogensinde. Hun har sandsynligvis glædet sig til denne dag, siden hun var barn. Der er ikke ret meget pres på dig – du skal blot sørge for, at hun får den bedste dag nogen sinde…
Freelanceblogger og Bryllupsekspert, Saba Damgaard, giver dig her 5 gode råd fra hendes bryllupsblog til, hvordan du kan komme godt på vej.

Af Saba Damgaard

Når du frier til din kommende kone, så spørger du om meget mere, end om hun har lyst til at gå med din ring. Hun hører dit spørgsmål som den ultimative anderkendelse af, at I skal være sammen for altid. I skal have familie, og I skal blive gamle sammen.

 1. Involvér dig
  Det allervigtigste i hele processen er, at du involverer dig. Du kan være ret sikker på, at hun har en idé om, hvordan hun synes, det perfekte bryllup skal være, men derfor må du gerne komme med forslag til processen. Det kommer sandsynligvis helt naturligt, men blot fordi hun har sine tydelige holdninger, så vil du falde igennem, hvis du ikke kommer med forslag.
 2. Fastsæt konceptet og rammerne
  For at I kan få den bedste planlægningsproces, så vil det være en god idé at I så hurtigt så muligt får afklaret, hvilken type fest I vil holde (skal det være for de nærmeste, eller skal alle de gamle fodboldkammerater med). Hvad er budgettet? Hvis den ene af jer er til et lavt budget, mens den anden gerne vil bruge mere, så er det godt at få afklaret hurtigst muligt. Da dette punkt også kan udelukke en del valg, så vil det være et konstruktivt sted at starte. Det vil også være ideelt at afklare, om det skal være en fest, som dengang I mødte hinanden, eller om det skal være en stille, romantisk fest. Sørg for at få lavet et budget så tidligt i forløbet.
 3. Pas på pengene, men lad være med at blive nærig
  Bryllupsindustrien er større end man lige tror. Skal du holde firmafest koster festlokaler 100%. Skal du holde bryllup, kan du være ret sikker på at beløbet bliver +120%. Det er simpelthen dyrere at holde bryllup. Kjolen koster hurtigt 5.000 kroner, og skal den se bare nogenlunde ud, så kommer man hurtigt på den anden side af 10.000 kroner. Så er der ringene, som også koster en del, maden, inviationerne, overnatning, fotograf, bryllupsrejse, musik til festen, drikkevarer osv, osv. Det løber hurtigt op.
  I behøver dog ikke hoppe på den første pris, I møder på jeres vej. Der er rigtigt mange steder på nettet, hvor I kan hente inspiration og måder til at få den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris. De fleste bryllupsblogs har annoncer og influenter, som man skal kigge bort fra. Men der er også meget godt. Hos NordicWeddings.dk kan du læse rigtigt mange forskellige artikler om lokation, kjole, pynt osv. I mange af artiklerne sætter vi spørgsmålstegn ved, om det virkeligt skal være SÅ dyrt og besværligt. Det samme gælder på mange andre bryllupssider på nettet – der er rigtigt mange gode ideer. Det gælder blot om at finde dem.
 4. Detaljerne er vigtige
  Er du hankøn, så læs lige overskriften for dette punkt igen. “Detaljerne er vigtige” betyder, at når hun vil diskutere (endnu en gang) om servietterne skal være lavendelfarvede eller beige, så involvér dig. Spørg hvad der passer bedst til blomsterdekorationerne, gardinerne i rummet, dugen, farven på dine accessories (slips, seler, reversnål). Hvad vil du gerne servere som velkomstdrink? Er der nogle af jeres gæster, der ikke kan tåle/spise, det I gerne vil have? Hvad skal de have i stedet. Jo mere du har blik for detaljerne, jo mere kan hun nyde processen, for du er med i processen sammen med hende. For hende er det måske et kort glimt ind i fremtiden om, hvordan jeres forhold bliver på sigt.

God fornøjelse med det:-)

Post Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *